Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

View previous topic View next topic Go down

default Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  lekjb on Tue 31 Aug 2010, 10:32 am

Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Mesyuarat Ahli

Tarikh: Ahad, 5 September, 2010 (Ahad)
...
Masa: 9.00 malam

Lokasi: Rumah Mr Lim (sila rujuk peta dilampirkan atau link dibawah)
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4871353&op=1&view=all&subj=453968775478&aid=-1&auser=0&oid=453968775478&id=150749013073

Agenda:
1. Membincangkan berkenaan aktiviti-aktiviti yang akan datang.
2. Berkongsi berita terbaru mengenai kelab.
3. Syarat-syarat ahli Kelab.
3. Hal-hal berbangkit.

Semua ahli adalah diwajibkan hadir.

Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut; sila hubungi:

Macques Ong 0124770923
Amit Raj Seoni 0163734995

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  Ahmad Darus on Tue 31 Aug 2010, 4:22 pm

Berita diterima, ten-q.!

Ahmad Darus

Posts : 4
Join date : 30/08/2010
Location : Bukit Beruntung

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  ARS on Tue 31 Aug 2010, 9:07 pm

Alrite..................TQ.

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  burn's burn on Wed 01 Sep 2010, 1:37 pm

lek ...berapa bungkus kacang hang nak aku bawa

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  zoolkimi on Thu 02 Sep 2010, 8:27 am

sorry bro semua 5hb ade kat tganu dah tak dpt la nak join Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  mie2809 on Thu 02 Sep 2010, 3:20 pm

Mari mari mari!!!!

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Pengumuman Mesyuarat Ahli - Pertukaran Lokasi

Post  ARS on Sat 04 Sep 2010, 9:25 am

Ada pertukaran lokasi untuk mesyuarat pada Hari Ahad, 5 Sept 2010 pada pukul 9.00 pm.

Pada asalnya mesyuarat sepatutnya diadakan di rumah Mr Lim tetapi lokasi baru ialah Pejabat SMBC Central Team di Puchong.

Tujuan pertukaran adalah untuk memudahkan perjalanan mesyuarat dan lebih selesa jika diadakan dalam bangunan (indoor).

Untuk mengelakan mesyuarat daripada berlanjutan terlalu lama; di harapkan semua ahli sampai awal dan mesyuarat dapat dimulakan dan ditamatkan awal kerana ada ahi yang perlu kerja pada keseokan hari.

Sila maklumkan pada rakan-rakan yang tiada facebook.

Kepada ahli yang tidak pasti berkenaan lokasi pejabat/perlu maklumat lanjut, sila hubungi:

Macques Ong - 0124770923
Amit - 0163734995

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  zoolkimi on Sat 04 Sep 2010, 9:34 am

kasi letak alamat kat sini ahli2 baru cam sy ni mana tahu kat mana ....sorry tak dpt hadir hehehehe

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Pengumuman Penting untuk Ahli-Ahli SMBC Central Team:

Post  Sponsored content Today at 3:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum