mai sembang...

View previous topic View next topic Go down

default mai sembang...

Post  lekjb on Wed 01 Sep 2010, 6:34 pm

mai le kita pakat sembang kat sini..... mana hampa semua ni sengap sunyi je... Razz

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  faidzol on Thu 02 Sep 2010, 3:58 am

tu la pasai, mane sume ni????

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zoolkimi on Thu 02 Sep 2010, 8:45 am

mana korang semua ni tgh hari dah ni sorang pun takde ni ...jom pekena nasi kandar lapo ni Very Happy Very Happy Very Happy ...tanya ckit kat forum ni time jepun ka mana ni..gua post 1.43pm awat time dia 5.46am... Mad Mad

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  are-meer on Thu 02 Sep 2010, 9:12 am

salam 1 malaysia kpd team central

are-meer

Posts : 1
Join date : 02/09/2010
Age : 30
Location : penang island

Back to top Go down

default salam semua

Post  kimi on Thu 02 Sep 2010, 9:33 am

kimi boleh join ke ...tumpang lalu uncle2 n pakcik semua...

kimi

Posts : 4
Join date : 02/09/2010
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zoolkimi on Fri 03 Sep 2010, 6:37 am

salam semua ape kes semua senyap je ni takan gua nak lawan sembang dgn kimi je ni..time ni dia g sekolah tak boleh sembang....di kesempatan ini saya menyusun sepuluh jari mohon maaf jika terkasar bahasa termakan free tersinggung perasaan kawan2 semua terutama burn yg selalu kena kutuk tu. selamat hari raya maaf zahir dan batin....ZOOL NASRI SEKELUARGA

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  burn's burn on Fri 03 Sep 2010, 1:22 pm

entah la...bebudak ni semua pi mana abih...tak kan nak Fb jer kot...sesekali meriahkan lah suasan kat forum ni plak....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  burn's burn on Fri 03 Sep 2010, 1:24 pm

zoolkimi wrote:mana korang semua ni tgh hari dah ni sorang pun takde ni ...jom pekena nasi kandar lapo ni Very Happy Very Happy Very Happy ...tanya ckit kat forum ni time jepun ka mana ni..gua post 1.43pm awat time dia 5.46am... Mad Mad

apa kes ni zool...kami tghari kat ofis la....hg lain la.. tokeh sendiri...apa2 pun time jepun dan time Mlaysia beza 6 jam jer..lambat ke cepat ..tak pasti lak aku...

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zoolkimi on Fri 03 Sep 2010, 1:57 pm

bravo admin time dah betoi ...first class la korang buat kije hahahaha..

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  burn's burn on Sat 04 Sep 2010, 8:21 am

zoolkimi wrote:salam semua ape kes semua senyap je ni takan gua nak lawan sembang dgn kimi je ni..time ni dia g sekolah tak boleh sembang....di kesempatan ini saya menyusun sepuluh jari mohon maaf jika terkasar bahasa termakan free tersinggung perasaan kawan2 semua terutama burn yg selalu kena kutuk tu. selamat hari raya maaf zahir dan batin....ZOOL NASRI SEKELUARGA

maaf diterima....aku tak pernah tersinggung..bertinggung selalu laa.....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zoolkimi on Sat 04 Sep 2010, 9:45 am

mana semua member kasi meriah la ..kasi support kita punya forum...tak pun kita main pantun hang pa sambung...anak katak lompat lari,anak lembu langgar lari,moto sape kuat lari,cuba hangpa teka sendiri.
lol! lol! lol! cherry

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  faidzol on Sat 04 Sep 2010, 10:14 am

zoolkimi wrote:mana semua member kasi meriah la ..kasi support kita punya forum...tak pun kita main pantun hang pa sambung...anak katak lompat lari,anak lembu langgar lari,moto sape kuat lari,cuba hangpa teka sendiri.
lol! lol! lol! cherry

Naik bas naik lori,
Die mintak tambang aku bagi,
kalau na tau sape kuat lari,
Moto Burn la tu, siapa lagi...

hahaha...jgn mara yer Burn...

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  burn's burn on Sat 04 Sep 2010, 5:31 pm

faidzol wrote:
zoolkimi wrote:mana semua member kasi meriah la ..kasi support kita punya forum...tak pun kita main pantun hang pa sambung...anak katak lompat lari,anak lembu langgar lari,moto sape kuat lari,cuba hangpa teka sendiri.
lol! lol! lol! cherry

Naik bas naik lori,
Die mintak tambang aku bagi,
kalau na tau sape kuat lari,
Moto Burn la tu, siapa lagi...

hahaha...jgn mara yer Burn...

oooooooooooooooo...ko perli aku yeee....tgula aku pasang wing nanti...makan asap la kooo

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zoolkimi on Sun 05 Sep 2010, 8:54 am

burn's burn wrote:
faidzol wrote:
zoolkimi wrote:mana semua member kasi meriah la ..kasi support kita punya forum...tak pun kita main pantun hang pa sambung...anak katak lompat lari,anak lembu langgar lari,moto sape kuat lari,cuba hangpa teka sendiri.
lol! lol! lol! cherry

Naik bas naik lori,
Die mintak tambang aku bagi,
kalau na tau sape kuat lari,
Moto Burn la tu, siapa lagi...

hahaha...jgn mara yer Burn...

oooooooooooooooo...ko perli aku yeee....tgula aku pasang wing nanti...makan asap la kooo

hang jawab pantun dulu kata juara pantun

naik motor pakai baju
jaket alpinestar dari penang
memang motor burn laju
lari 160 180 senang senang

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  lekjb on Sun 05 Sep 2010, 10:49 am

kenapa thread sembang-sembang ni bila ada post baru dia naik keatas biasanya ke bawah kau orang perasan tak...

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default balas pantun...

Post  burn's burn on Mon 06 Sep 2010, 1:33 pm

Jacket putih bagalkan salju
Mari dipakai ke pekan baru
Memangla motor aku tu laju
Sebab aku guna wing yng baru....


he he he he...

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zoolkimi on Tue 07 Sep 2010, 8:50 am

BUDAK CINA MAIN TERUP,
ANAK HINDU DUDUK BERTAPA,
MOTO LAJU SUDAH MELETUP,
HANGPA TEKA MOTO SAPA. lol! lol! lol!

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  lekjb on Tue 07 Sep 2010, 1:55 pm

NAIK MOTO VESPA
TANGAN JANGAN DOK DEPA
AKU TAU MOTO SAPA
KALAU TEKA DAPAT HADIAH APA...

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  burn's burn on Tue 07 Sep 2010, 5:00 pm

Beramai ramai konvoi ke Chiang Mai
Singgah Perlis pekena laksa
Pi mai Pi mai
Aku yg terasa....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  zamri on Sun 12 May 2013, 12:41 pm

berpantun pulak kat sini...... Laughing

zamri

Posts : 13
Join date : 01/10/2012
Age : 55
Location : Cheras alam damai

Back to top Go down

default Re: mai sembang...

Post  Sponsored content Today at 3:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum