Salam perkenalan bro&sis SMBC

View previous topic View next topic Go down

default Salam perkenalan bro&sis SMBC

Post  zaimittc on Wed 20 Apr 2011, 5:40 am

Nama Nenuh/Full Name : Mohd Rozaimi Arif Hj Arshad
Username : zaimittc
Jantina/Gender : male
status : Married cheers
Umur/Age: 28

Tempat Tinggal/Current Residence : rawang
Jenis Kenderaan/Vehicle Owned : VTS200( WVF7330)
Ucapan perkenalan/Your Message : Selamat berkenalan semua warga SMBC. tolong tunjuk ajar...kalau jumpa sila la honk sambil angkat tangan bounce moto dijangka keluar hari Jumaat ini (22hbApril2011), ambil dekat kedai P&U Sg buloh (SYM Centre).


Last edited by zaimittc on Tue 05 Jul 2011, 9:29 am; edited 1 time in total

zaimittc

Posts : 6
Join date : 12/03/2011
Age : 33
Location : Rawang

Back to top Go down

default Re: Salam perkenalan bro&sis SMBC

Post  mie2809 on Wed 20 Apr 2011, 2:24 pm

zaimittc wrote:Nama Nenuh/Full Name : Mohd Rozaimi Arif Hj Arshad
Username : zaimittc
Jantina/Gender : male
status : Married cheers
Umur/Age: 28
E-Mel/E-mail : zaimi_ttc@yahoo.com
Ym / Msn ID : zaimi_ttc
Negeri Asal/From: Taiping,Perak
Tempat Tinggal/Current Residence : Bandar Country Homes, Rawang Selangor
Jenis Kenderaan/Vehicle Owned : Kriss 110 (Nxx 7330), VTS200( WVF7330),GSXR1000K2 (Pxx 7330),KENARI 1.0 (Wxx 7330),WIRA 1.5SE (Pxx 7330), NAZARIA 2.5 GS (Wxx 7330)
Ucapan perkenalan/Your Message : Selamat berkenalan semua warga SMBC. tolong tunjuk ajar...kalau jumpa sila la honk sambil angkat tangan bounce moto dijangka keluar hari Jumaat ini (22hbApril2011), ambil dekat kedai P&U Sg buloh (SYM Centre). moto hutang..bayar tiap2 bulan RM215x24bulan lol! lol! ..sebelum ni pakai Elegent 150 than trade in amik VTS pasal tak tahan pagi2 pergi kerja tengok VTS/GTS potong dekat hiway laju2..saya commute dari rawang ikut highway Rawang-Tol Jalan Duta-Rawang on weekdays. harap dapat berkenalan..

sekian terima kasih..

zaimi
BCH, Rawang

Welcome bro, kalau berminat nak register masuk kelab SMBC Central boleh contact saya SU kelab 0192820270...

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Salam perkenalan bro&sis SMBC

Post  zaimittc on Wed 20 Apr 2011, 2:40 pm

insyaAllah bro...
memang berminat.

just nak tau. selalunya TTS dekat mana?? than kedai nak service yang best dekat mana?
tengok gambar konvoi2 boleh tahan...jauh2....best2

zaimittc

Posts : 6
Join date : 12/03/2011
Age : 33
Location : Rawang

Back to top Go down

default Re: Salam perkenalan bro&sis SMBC

Post  mie2809 on Thu 21 Apr 2011, 4:35 am

zaimittc wrote:insyaAllah bro...
memang berminat.

just nak tau. selalunya TTS dekat mana?? than kedai nak service yang best dekat mana?
tengok gambar konvoi2 boleh tahan...jauh2....best2

TT selalu kat Kembara Korner kedai Leader Central Team Abang Rahim dekat Wisma Belia. Service kat KL nie ada kedai Chuan Cycle kat Kelana Jaya, Kedai Ah Chun kat Jalan Pudu, Kedai MMR kat Shah Alam atau kedai Mcdonas di jalan Ipoh so bro boleh pilih mana2 semuanya memang bagus....Kalau minat 1hb nie jom follow ke kenduri kahwin member di Bangi RV di Shell lepas tol sg besi jam 10.45 pagi...

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Salam perkenalan bro&sis SMBC

Post  zaimittc on Fri 29 Apr 2011, 4:37 am

terima kasih bro mie atas jemputan..

saya baru je touch down kl...bercuti dengan family di indon (bandung/jakarta) seminggu...
esok nak balik kampung pula (taiping) nak running engine vts....sesiapa nak pulang keutara esok (dalam pukul 12-1pm) roger2 ok...saya akan gerak dengan adik (kriss)...saja nak jalan jauh naik moto kecik Smile

zaimittc

Posts : 6
Join date : 12/03/2011
Age : 33
Location : Rawang

Back to top Go down

default Re: Salam perkenalan bro&sis SMBC

Post  Sponsored content Today at 3:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum