Ride Amal Ipoh

View previous topic View next topic Go down

default Ride Amal Ipoh

Post  mie2809 on Tue 08 Mar 2011, 5:43 am

Salam dan selamat sejahtera,

Untuk
makluman semua SMBC Penang akan mengadakan ride amal ke Ipoh pada 27hb
Mac 2011. Bayaran yang dikenakan adalah sebanyak RM50.00 seorang bagi
ahli SMBC dan RM60.00 bagi bukan ahli. Bayaran ini adalah untuk t-shirt,
makan tengahari dan tiket masuk ke Lost World of Tambun. Kita juga akan ada majlis beramah mesra bersama Menteri Besar Perak pada hari tersebut. Kepada ahli SMBC Central yang berminat sila list nama anda di sini dan bayaran boleh diserahkan kepada saya selewat-lewatnya pada 18hb Mac 2011. Sekian

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  faidzol on Mon 14 Mar 2011, 6:42 pm

mie2809 wrote:Salam dan selamat sejahtera,

Untuk
makluman semua SMBC Penang akan mengadakan ride amal ke Ipoh pada 27hb
Mac 2011. Bayaran yang dikenakan adalah sebanyak RM50.00 seorang bagi
ahli SMBC dan RM60.00 bagi bukan ahli. Bayaran ini adalah untuk t-shirt,
makan tengahari dan tiket masuk ke Lost World of Tambun. Kita juga akan ada majlis beramah mesra bersama Menteri Besar Perak pada hari tersebut. Kepada ahli SMBC Central yang berminat sila list nama anda di sini dan bayaran boleh diserahkan kepada saya selewat-lewatnya pada 18hb Mac 2011. Sekian

sonyap ja... xkan xna pegi kot..

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  affan_07 on Tue 15 Mar 2011, 5:20 am

Itu la.. senyap je, xda yg join ke?

affan_07

Posts : 8
Join date : 14/02/2011
Age : 32
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  affan_07 on Mon 21 Mar 2011, 9:05 am

ride amal ke Ipoh pd 27hb Mac 2011 nie jalan tak? Question Question

affan_07

Posts : 8
Join date : 14/02/2011
Age : 32
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  burn's burn on Mon 21 Mar 2011, 1:54 pm

faidzol wrote:
mie2809 wrote:Salam dan selamat sejahtera,

Untuk
makluman semua SMBC Penang akan mengadakan ride amal ke Ipoh pada 27hb
Mac 2011. Bayaran yang dikenakan adalah sebanyak RM50.00 seorang bagi
ahli SMBC dan RM60.00 bagi bukan ahli. Bayaran ini adalah untuk t-shirt,
makan tengahari dan tiket masuk ke Lost World of Tambun. Kita juga akan ada majlis beramah mesra bersama Menteri Besar Perak pada hari tersebut. Kepada ahli SMBC Central yang berminat sila list nama anda di sini dan bayaran boleh diserahkan kepada saya selewat-lewatnya pada 18hb Mac 2011. Sekian

sonyap ja... xkan xna pegi kot..

berapa riders yg join....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  mie2809 on Tue 22 Mar 2011, 4:22 am

Senarai ride Ipoh charity ride


  1. Abang Rahim
  2. Lan Bond
  3. Abang Lek
  4. Faizal Jelebu
  5. Lan Oren
  6. Abang Wahab
  7. Lan GPS
  8. Faidzol
  9. Mohsein
  10. Hafiz
  11. Jeffrey/Zaza
  12. Sharul
  13. Ayie
  14. Suhaimi

Kepada sesiapa yang nak pergi sila sms 0192820270, beri nama dan bank in duit RM50.00 ke akaun Maybank Suhaimi Muhamad Saliluddin no akaun 114150353562 selewat-lewatnya hari ini. Harap maklum.

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  faidzol on Tue 22 Mar 2011, 6:30 pm

mie2809 wrote:Senarai ride Ipoh charity ride


  1. Abang Rahim
  2. Lan Bond
  3. Abang Lek
  4. Faizal Jelebu
  5. Lan Oren
  6. Abang Wahab
  7. Lan GPS
  8. Faidzol
  9. Mohsein
  10. Hafiz
  11. Jeffrey/Zaza
  12. Sharul
  13. Ayie
  14. Suhaimi

Kepada sesiapa yang nak pergi sila sms 0192820270, beri nama dan bank in duit RM50.00 ke akaun Maybank Suhaimi Muhamad Saliluddin no akaun 114150353562 selewat-lewatnya hari ini. Harap maklum.

burn nak g jugak tu.. kawan aku kasi confem esok.. ade sorg mau pegi..

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  burn's burn on Wed 23 Mar 2011, 1:22 pm

faidzol wrote:
mie2809 wrote:Senarai ride Ipoh charity ride


  1. Abang Rahim
  2. Lan Bond
  3. Abang Lek
  4. Faizal Jelebu
  5. Lan Oren
  6. Abang Wahab
  7. Lan GPS
  8. Faidzol
  9. Mohsein
  10. Hafiz
  11. Jeffrey/Zaza
  12. Sharul
  13. Ayie
  14. Suhaimi
  15. Burn he he hehe ( bujang solo )

Kepada sesiapa yang nak pergi sila sms 0192820270, beri nama dan bank in duit RM50.00 ke akaun Maybank Suhaimi Muhamad Saliluddin no akaun 114150353562 selewat-lewatnya hari ini. Harap maklum.

burn nak g jugak tu.. kawan aku kasi confem esok.. ade sorg mau pegi..

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  affan_07 on Wed 23 Mar 2011, 4:22 pm

burn's burn wrote:
faidzol wrote:
mie2809 wrote:Senarai ride Ipoh charity ride


  1. Abang Rahim
  2. Lan Bond
  3. Abang Lek
  4. Faizal Jelebu
  5. Lan Oren
  6. Abang Wahab
  7. Lan GPS
  8. Faidzol
  9. Mohsein
  10. Hafiz
  11. Jeffrey/Zaza
  12. Sharul
  13. Ayie
  14. Suhaimi
  15. Burn he he hehe ( bujang solo )

Kepada sesiapa yang nak pergi sila sms 0192820270, beri nama dan bank in duit RM50.00 ke akaun Maybank Suhaimi Muhamad Saliluddin no akaun 114150353562 selewat-lewatnya hari ini. Harap maklum.

burn nak g jugak tu.. kawan aku kasi confem esok.. ade sorg mau pegi..
16. Affan

affan_07

Posts : 8
Join date : 14/02/2011
Age : 32
Location : Cheras

Back to top Go down

default Final List SMBC Central ride Ipoh

Post  mie2809 on Thu 24 Mar 2011, 5:06 am

1. Abang Rahim
2. Lan Bond
3. Abang Lek
4. Faizal Jelebu
5. Lan Oren
6. Abang Wahab
7. Lan GPS
8. Faidzol
9. Mohsein
10. Hafiz
11. Jeffrey/Zaza
12. Sharul
13. Ayie
14. Burn
15. Sulaiman
16. Affan
17. Lann Takk
18. Pang
19. Member Faidzol
20. Member Faidzol


Last edited by mie2809 on Thu 24 Mar 2011, 5:09 am; edited 1 time in total

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  mie2809 on Thu 24 Mar 2011, 5:08 am

Salam dan selamat sejahtera,

Kepada SMBC Central Team yang mengikuti ride ke Ipoh sila RV di R & R Sg Buloh jam 7.15 pagi tayar golek jam 7.45 pagi kerana kita akan RV dengan SMBC Penang di Petronas Gunung Lang Ipoh jam 10.15 pagi. Diminta memakai baju warna hitam kerana difahamkan kemungkinan baju untuk peserta tidak cukup. Sekian ter...ima kasih.

SU SMBC Central

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Ride Amal Ipoh

Post  Sponsored content Today at 3:10 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum