1 day ride ke Muar dan Melaka

View previous topic View next topic Go down

default 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  mie2809 on Tue 15 Feb 2011, 2:26 pm

SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Tue 15 Feb 2011, 5:00 pm

mie2809 wrote:SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

aku org yg pertama ...kata I FOLLOWWWWWWW

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  mie2809 on Wed 16 Feb 2011, 6:58 am

burn's burn wrote:
mie2809 wrote:SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

aku org yg pertama ...kata I FOLLOWWWWWWW

Fuyoooooo Burn org pertama reply nie dasyatttttttt.....

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Wed 16 Feb 2011, 1:30 pm

mie2809 wrote:
burn's burn wrote:
mie2809 wrote:SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

aku org yg pertama ...kata I FOLLOWWWWWWW

Fuyoooooo Burn org pertama reply nie dasyatttttttt.....

mana yg lain......tak braniii la tuuu....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  zoolkimi on Thu 17 Feb 2011, 12:40 pm

porahhhhhhhhhhhh burn i follow kat fb je..motor dia takat pusing umah je............tuan su harap maaf gua tak boleh join ride kena bertugas kekurangan crew........enjoy your ride n ride safe flower flower flower flower flower flower

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Thu 17 Feb 2011, 2:12 pm

zoolkimi wrote:porahhhhhhhhhhhh burn i follow kat fb je..motor dia takat pusing umah je............tuan su harap maaf gua tak boleh join ride kena bertugas kekurangan crew........enjoy your ride n ride safe flower flower flower flower flower flower

pungkok hang ....alasan tak diterima...tutup jer kedai tu satu hari..apa ada halll...

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  nunn on Sat 19 Feb 2011, 4:48 am

burn's burn wrote:
zoolkimi wrote:porahhhhhhhhhhhh burn i follow kat fb je..motor dia takat pusing umah je............tuan su harap maaf gua tak boleh join ride kena bertugas kekurangan crew........enjoy your ride n ride safe flower flower flower flower flower flower

pungkok hang ....alasan tak diterima...tutup jer kedai tu satu hari..apa ada halll...


eee eeee berani nya hang ni burnnn

nunn

Posts : 9
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Sat 19 Feb 2011, 10:48 am

nunn wrote:
burn's burn wrote:
zoolkimi wrote:porahhhhhhhhhhhh burn i follow kat fb je..motor dia takat pusing umah je............tuan su harap maaf gua tak boleh join ride kena bertugas kekurangan crew........enjoy your ride n ride safe flower flower flower flower flower flower

pungkok hang ....alasan tak diterima...tutup jer kedai tu satu hari..apa ada halll...


eee eeee berani nya hang ni burnnn

tahun baru..kena berani skit....kalau takut jadi macam zool....alasan tak leh trima..

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  bonn2020 on Sun 20 Feb 2011, 5:29 pm

mie2809 wrote:SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

KONVOI SMBC CENTRAL TO PAGOH & MELAKA
------------------------------------------------------------------

TARIKH : 26/2/2011 (SABTU)

RV : 10.30 PAGI (SHELL LEPAS TOL SG BESI)

TAYAR GOLEK : 11.00 PAGI

Dijangka sampai ke Pagoh (Mee Bandung) pukul 1.00 tghari.
Lepas makan kita ke Bandar Muar (berhenti untuk solat) dan pusing2 seluruh bandar Muar.
Bertolak ke Melaka pukul 5.00ptg utk sesi ikan bakar di Alai, Melaka.

Berlepas pulang ke Kuala Lumpur dijangka pukul 9.00 Mlm

Berhenti di Kawasan Rehat Nilai bagi sesi bersalaman dan bersurai.

Semuga perancangan yang diatur berjalan lancar dan mewujudkan perhubungan silaturrahim yang mesra antara kita.

HIDUP SMBC!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers

P/S Sesiapa yg berminat untuk menyertai konvoi ini sila tulis nama dan no motor dibawah.

1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577

bonn2020

Posts : 15
Join date : 06/09/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  faidzol on Sun 20 Feb 2011, 5:45 pm

bonn2020 wrote:
mie2809 wrote:SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

KONVOI SMBC CENTRAL TO PAGOH & MELAKA
------------------------------------------------------------------

TARIKH : 26/2/2011 (SABTU)

RV : 10.30 PAGI (SHELL LEPAS TOL SG BESI)

TAYAR GOLEK : 11.00 PAGI

Dijangka sampai ke Pagoh (Mee Bandung) pukul 1.00 tghari.
Lepas makan kita ke Bandar Muar (berhenti untuk solat) dan pusing2 seluruh bandar Muar.
Bertolak ke Melaka pukul 5.00ptg utk sesi ikan bakar di Alai, Melaka.

Berlepas pulang ke Kuala Lumpur dijangka pukul 9.00 Mlm

Berhenti di Kawasan Rehat Nilai bagi sesi bersalaman dan bersurai.

Semuga perancangan yang diatur berjalan lancar dan mewujudkan perhubungan silaturrahim yang mesra antara kita.

HIDUP SMBC!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers

P/S Sesiapa yg berminat untuk menyertai konvoi ini sila tulis nama dan no motor dibawah.

1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577

3. faidzol

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  mohseinmazlan on Sun 20 Feb 2011, 5:59 pm


1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein



mohseinmazlan

Posts : 4
Join date : 20/09/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Sun 20 Feb 2011, 5:59 pm

faidzol wrote:
bonn2020 wrote:
mie2809 wrote:SMBC Central akan mengadakan 1 day ride ke Muar dan Melaka pada 26hb
Februari 2011 bersamaan hari Sabtu untuk sessi mengebandung dan
mengeikan bakar. Itineri perjalanan akan dihebahkan sedikit masa lagi.
Jommmmmmm!!!!!!

KONVOI SMBC CENTRAL TO PAGOH & MELAKA
------------------------------------------------------------------

TARIKH : 26/2/2011 (SABTU)

RV : 10.30 PAGI (SHELL LEPAS TOL SG BESI)

TAYAR GOLEK : 11.00 PAGI

Dijangka sampai ke Pagoh (Mee Bandung) pukul 1.00 tghari.
Lepas makan kita ke Bandar Muar (berhenti untuk solat) dan pusing2 seluruh bandar Muar.
Bertolak ke Melaka pukul 5.00ptg utk sesi ikan bakar di Alai, Melaka.

Berlepas pulang ke Kuala Lumpur dijangka pukul 9.00 Mlm

Berhenti di Kawasan Rehat Nilai bagi sesi bersalaman dan bersurai.

Semuga perancangan yang diatur berjalan lancar dan mewujudkan perhubungan silaturrahim yang mesra antara kita.

HIDUP SMBC!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers

P/S Sesiapa yg berminat untuk menyertai konvoi ini sila tulis nama dan no motor dibawah.

1. Burn BKQ 6257 dan isteri daaaaaaaaaaa
2. Lan Bonn WTY 5577

3. faidzol

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  affan_07 on Sun 20 Feb 2011, 6:46 pm

mohseinmazlan wrote:
1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein


5. Affan WUW 4674

affan_07

Posts : 8
Join date : 14/02/2011
Age : 32
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  mie2809 on Mon 21 Feb 2011, 7:55 am

[quote="affan_07"][quote="mohseinmazlan"]
1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Mon 21 Feb 2011, 4:21 pm

[quote="mie2809"][quote="affan_07"]
mohseinmazlan wrote:
1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214

aik tak kan baru 6 org....mana yg lain niii...kurang2 pun 20 riders baru best....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  bonn2020 on Mon 21 Feb 2011, 5:26 pm

1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214[/quote]
7. Choo
8. Zamri WUB 8030
9. Lee Kesuma
10. Wahab Otoman
11. Mail Mentari Merah
12. Pang
13. Lan GPS
14. LekJB
15. Lan Oren
16. Abg Rahim & wife
17. Azman TLDM
18. Eshamsul

bonn2020

Posts : 15
Join date : 06/09/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Mon 21 Feb 2011, 6:05 pm

bonn2020 wrote:1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214
7. Choo
8. Zamri WUB 8030
9. Lee Kesuma
10. Wahab Otoman
11. Mail Mentari Merah
12. Pang
13. Lan GPS
14. LekJB
15. Lan Oren
16. Abg Rahim & wife
17. Azman TLDM
18. Eshamsul[/quote]

pergh...cayala......memang lu org the best lah......

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Mon 21 Feb 2011, 6:06 pm

bonn2020 wrote:1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214
7. Choo
8. Zamri WUB 8030
9. Lee Kesuma
10. Wahab Otoman
11. Mail Mentari Merah
12. Pang
13. Lan GPS
14. LekJB
15. Lan Oren
16. Abg Rahim & wife
17. Azman TLDM
18. Eshamsul[/quote]

tapi...MANA NUNN....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  nunn on Mon 21 Feb 2011, 6:42 pm

eee eee takutnyaaaa

nunn

Posts : 9
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  lantakk on Mon 21 Feb 2011, 7:32 pm

19- Lantakk n wife. Shocked Shocked Shocked

lantakk

Posts : 4
Join date : 14/11/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Tue 22 Feb 2011, 2:09 pm

nunn wrote:eee eee takutnyaaaa


ppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii raaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  faidzol on Tue 22 Feb 2011, 4:50 pm

burn's burn wrote:
nunn wrote:eee eee takutnyaaaa


ppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii raaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ajak skali zymie.. mai la mramaikan konvoi kita...

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  bonn2020 on Tue 22 Feb 2011, 5:26 pm

burn's burn wrote:
bonn2020 wrote:1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214
7. Choo
8. Zamri WUB 8030
9. Lee Kesuma
10. Wahab Otoman
11. Mail Mentari Merah
12. Pang
13. Lan GPS & Isteri
14. LekJB
15. Lan Oren
16. Abg Rahim & wife
17. Azman TLDM
18. Eshamsul



CORRECTION... ABG LAN GPS & ISTERI

bonn2020

Posts : 15
Join date : 06/09/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Tue 22 Feb 2011, 6:03 pm

faidzol wrote:
burn's burn wrote:
nunn wrote:eee eee takutnyaaaa


ppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii raaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ajak skali zymie.. mai la mramaikan konvoi kita...

zymie tak kan perginyer kalau Nunn tak pegi..dia org tu kembar siam....melekat kat bontot..

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  faidzol on Wed 23 Feb 2011, 7:18 am

burn's burn wrote:
faidzol wrote:
burn's burn wrote:
nunn wrote:eee eee takutnyaaaa


ppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii raaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ajak skali zymie.. mai la mramaikan konvoi kita...

zymie tak kan perginyer kalau Nunn tak pegi..dia org tu kembar siam....melekat kat bontot..

sukar dipisahkan.. ibarat nasi dan kicap..

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  nunn on Thu 24 Feb 2011, 7:34 pm

ee ee korang ni..bahasa kurang sopan..tak ikut tata bahasa dengan betul ..apa la sekian assalamualaikum

nunn

Posts : 9
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Fri 25 Feb 2011, 8:11 am

nunn wrote:ee ee korang ni..bahasa kurang sopan..tak ikut tata bahasa dengan betul ..apa la sekian assalamualaikum

Assalammualaikum....saudara Nunn yg kadang2 saja dingati..bahasa yg bagaimanakah harus kami gunakan..supaya ianya nampak sopan...sudilah kiranya saudara Nunn berikan tunjuk ajar agar kami tak tersesat dlm bermain kata kata..sekian terima kasih.....akhir kata dari saya..........................pppppppppppppppppppppiiiirrrrrrrrrrrrrrahhhhhhhhhhhh...

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  burn's burn on Fri 25 Feb 2011, 8:12 am

bonn2020 wrote:
burn's burn wrote:
bonn2020 wrote:1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214
7. Choo
8. Zamri WUB 8030
9. Lee Kesuma
10. Wahab Otoman
11. Mail Mentari Merah
12. Pang
13. Lan GPS & Isteri
14. LekJB
15. Lan Oren
16. Abg Rahim & wife
17. Azman TLDM
18. Eshamsul



CORRECTION... ABG LAN GPS & ISTERI

Lan.....dah berapa riders setakat ini...

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  bonn2020 on Fri 25 Feb 2011, 9:51 am

[quote="burn's burn"][quote="bonn2020"][quote="burn's burn"][quote="bonn2020"]1. Burn BKQ
2. Lan Bonn WTY 5577
3.Faidzol
4.Mohsein
5. Affan WUW 4674
6. Suhaimi WTD7214[/quote]
7. Choo
8. Zamri WUB 8030
9. Lee Kesuma
10. Wahab Otoman
11. Mail Mentari Merah
12. Pang
13. Lan GPS & Isteri
14. LekJB
15. Lan Oren
16. Abg Rahim & wife
17. Azman TLDM
18. Eshamsul[/quote]

Lan.....dah berapa riders setakat ini...[/quote]

Setakat ni.. yg dlm forum ni jeee.. tapi mungkin akan tambah esok... tunnnnggggguuuuuuu....

bonn2020

Posts : 15
Join date : 06/09/2010

Back to top Go down

default Re: 1 day ride ke Muar dan Melaka

Post  Sponsored content Today at 3:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum