Konvoi Ride to East Coast

View previous topic View next topic Go down

default Konvoi Ride to East Coast

Post  ARS on Sun 12 Sep 2010, 6:02 pm

Pengumuman Program Konvoi:

SMBC Ride to East Coast by SMBC Central Team

Kepada ahli-ahli SMBC sekalian; SMBC Central Team akan mengelolakan satu konvoi ke East Coast (Pantai Timur)

Tarikh: Oktober 1,2 & 3 (Jumaat, Sabtu & Ahad)

Kos: Akan dimaklumkan kemudian (dalam beberapa hari)

Itenari Kasar: Kuala Lumpur - Gua Musang - Kota Bharu - Kuala Terengganu - Cherating - Kuantan - Kuala Lumpur

Untuk makluman rakan-rakan; tempat adalah terhad, so siapa cepat dia dapat.

Untuk yang berminat; sila hubungi:

Mohsein 0133969964 (AJK Ride to East Coast)
Suhaimi 0192820270 (AJK Ride to East Coast)

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Tue 14 Sep 2010, 9:10 pm

ARS wrote:Pengumuman Program Konvoi:

SMBC Ride to East Coast by SMBC Central Team

Kepada ahli-ahli SMBC sekalian; SMBC Central Team akan mengelolakan satu konvoi ke East Coast (Pantai Timur)

Tarikh: Oktober 1,2 & 3 (Jumaat, Sabtu & Ahad)

Kos: Akan dimaklumkan kemudian (dalam beberapa hari)

Itenari Kasar: Kuala Lumpur - Gua Musang - Kota Bharu - Kuala Terengganu - Cherating - Kuantan - Kuala Lumpur

Untuk makluman rakan-rakan; tempat adalah terhad, so siapa cepat dia dapat.

Untuk yang berminat; sila hubungi:

Mohsein 0133969964 (AJK Ride to East Coast)
Suhaimi 0192820270 (AJK Ride to East Coast)

saya mesti pilihhh!!!!!!

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  lekjb on Wed 15 Sep 2010, 2:28 pm

faidzol wrote:

saya mesti pilihhh!!!!!!
pilih jangan tak pilih... kamponggg kawen tu...

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  zoolkimi on Wed 15 Sep 2010, 4:53 pm

untuk member semua siapkan baju hujan sape2 yg g east coast ...setiap hari hujan d pantai timur...baru balik solo ride east coast ... lol! lol! lol! lol!

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Maklumat Tambahan

Post  ARS on Wed 15 Sep 2010, 7:57 pm

Maklumat Tambahan

Kos penyertaan : RM200.00 seorang



Pengumuman Program Konvoi:

SMBC Ride to East Coast by SMBC Central Team

Kepada ahli-ahli SMBC sekalian; SMBC Central Team akan mengelolakan satu konvoi ke East Coast (Pantai Timur)

Tarikh: Oktober 1,2 & 3 (Jumaat, Sabtu & Ahad)

Kos: Akan dimaklumkan kemudian (dalam beberapa hari)

Itenari Kasar: Kuala Lumpur - Gua Musang - Kota Bharu - Kuala Terengganu - Cherating - Kuantan - Kuala Lumpur

Untuk makluman rakan-rakan; tempat adalah terhad, so siapa cepat dia dapat.

Untuk yang berminat; sila hubungi:

Mohsein 0133969964 (AJK Ride to East Coast)
Suhaimi 0192820270 (AJK Ride to East Coast)


ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mie2809 on Thu 16 Sep 2010, 2:16 pm

ARS wrote:Maklumat Tambahan

Kos penyertaan : RM200.00 seorang

Kos RM200 adalah termasuk :

Penginapan di Kota Bharu dan Cherating
Sarapan pagi (Kota Bharu dan Cherating)
Sticker
Baju



Pengumuman Program Konvoi:

SMBC Ride to East Coast by SMBC Central Team

Kepada ahli-ahli SMBC sekalian; SMBC Central Team akan mengelolakan satu konvoi ke East Coast (Pantai Timur)

Tarikh: Oktober 1,2 & 3 (Jumaat, Sabtu & Ahad)

Kos: Akan dimaklumkan kemudian (dalam beberapa hari)

Itenari Kasar: Kuala Lumpur - Gua Musang - Kota Bharu - Kuala Terengganu - Cherating - Kuantan - Kuala Lumpur

Untuk makluman rakan-rakan; tempat adalah terhad, so siapa cepat dia dapat.

Untuk yang berminat; sila hubungi:

Mohsein 0133969964 (AJK Ride to East Coast)
Suhaimi 0192820270 (AJK Ride to East Coast)


mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mohseinmazlan on Mon 20 Sep 2010, 10:05 am

Kepada sesiapa yang akan menyertai konvoy ke Pantai Timur, sila muat turun borang penyertaan di link bawah. "Right click the 2 pages jpeg files and save as at your desktop".

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=71380&id=1081478080

Sila hantar salinan borang asal kepada saya atau Suhaimi pada mesyuarat konvoy yang akan diberitahu kemudian. Sila rujuk maklumat ringkas konvoy di bawah :

Perjalanan: KL-Kota Baharu-Kuala Terengganu-Cherating-uKuantan

Tarikh:
1 Oktober 2010 - KL - Merapoh - Kota Baharu (bermalam di Juita Premier Hotel, Kota Baharu)

2 October 2010 - Kota Baharu - Kuala Terengganu - Cherating (bermalam di Suria Cherating Resort)

3 October 2010 - Cherating - Kuantan - KL

Yuran : RM200 seorang (termasuk penginapan 2 malam di Kota Baharu & Cherating)

Maklumat penuh berkenaan konvoy akan diberitahu pada mesyuarat konvoy yang akan diberitahu kemudian masa & tempat.

Bayaran boleh dibuat pada akaun CIMB saya dan sila sms dengan menyatakan nama penuh & jumlah bayaran.

CIMB Account:
12180094128529
Abdul Mohsein Bin Mazlan
H/P : 013 396 9964

mohseinmazlan

Posts : 4
Join date : 20/09/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Mon 20 Sep 2010, 12:35 pm

mohseinmazlan wrote:Kepada sesiapa yang akan menyertai konvoy ke Pantai Timur, sila muat turun borang penyertaan di link bawah. "Right click the 2 pages jpeg files and save as at your desktop".

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=71380&id=1081478080

Sila hantar salinan borang asal kepada saya atau Suhaimi pada mesyuarat konvoy yang akan diberitahu kemudian. Sila rujuk maklumat ringkas konvoy di bawah :

Perjalanan: KL-Kota Baharu-Kuala Terengganu-Cherating-uKuantan

Tarikh:
1 Oktober 2010 - KL - Merapoh - Kota Baharu (bermalam di Juita Premier Hotel, Kota Baharu)

2 October 2010 - Kota Baharu - Kuala Terengganu - Cherating (bermalam di Suria Cherating Resort)

3 October 2010 - Cherating - Kuantan - KL

Yuran : RM200 seorang (termasuk penginapan 2 malam di Kota Baharu & Cherating)

Maklumat penuh berkenaan konvoy akan diberitahu pada mesyuarat konvoy yang akan diberitahu kemudian masa & tempat.

Bayaran boleh dibuat pada akaun CIMB saya dan sila sms dengan menyatakan nama penuh & jumlah bayaran.

CIMB Account:
12180094128529
Abdul Mohsein Bin Mazlan
H/P : 013 396 9964


noted

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  ARS on Mon 20 Sep 2010, 6:36 pm

Ada sedikit berita baik untuk semua peserta yang akan menyertai Konvoi dari Petroluem Nasional Berhad, tadi i ada mesyuarat dengan main distributor; katanya Petronas berminat nak sponsor minyak enjin Sprinta Semi-Synthethic (Scooter) 10W-40 (Harga Pasaran RM29.00 satu liter) dan T-shirt untuk semua peserta konvoi.

So boleh laa jimat sikit kalau yang belum service tuh......setakat service benda lain je dulu; minyak enjin boleh pakai Petronas punya tapi tolong tunggu sikit.......kalau ada info terbaru akan saya maklumkan nanti.

Satu syarat penting sponsor ialah memerlukan 5 biji motor atau lebih untuk buat sample minyak enjin. So saya perlukan 5 biji motor SYM untuk jadi tikus putih; selepas konvoi tamat anda diperlukan untuk menderma minyak enjin (tak payah derma motor tu....bole simpan........dia akan bagi replacement minyak tuh free lagi); setakat ini ada satu....so pls cepat cepat confirm (closing date 23 Sept, 2010) kat bawah siapa yang rela:

1. Macques (No Pendaftaran: WSU 6893)
2.
3.
4.
5.

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mie2809 on Tue 21 Sep 2010, 4:23 am

Ada sedikit berita baik untuk semua peserta yang akan menyertai Konvoi dari Petroluem Nasional Berhad, tadi i ada mesyuarat dengan main distributor; katanya Petronas berminat nak sponsor minyak enjin Sprinta Semi-Synthethic (Scooter) 10W-40 (Harga Pasaran RM29.00 satu liter) dan T-shirt untuk semua peserta konvoi.

So boleh laa jimat sikit kalau yang belum service tuh......setakat service benda lain je dulu; minyak enjin boleh pakai Petronas punya tapi tolong tunggu sikit.......kalau ada info terbaru akan saya maklumkan nanti.

Satu syarat penting sponsor ialah memerlukan 5 biji motor atau lebih untuk buat sample minyak enjin. So saya perlukan 5 biji motor SYM untuk jadi tikus putih; selepas konvoi tamat anda diperlukan untuk menderma minyak enjin (tak payah derma motor tu....bole simpan........dia akan bagi replacement minyak tuh free lagi); setakat ini ada satu....so pls cepat cepat confirm (closing date 23 Sept, 2010) kat bawah siapa yang rela:

1. Macques (No Pendaftaran: WSU 6893)
2. Suhaimi Muhamad Saliluddin (WTD7214)
3.
4.
5.

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Tue 21 Sep 2010, 4:57 am

mie2809 wrote:Ada sedikit berita baik untuk semua peserta yang akan menyertai Konvoi dari Petroluem Nasional Berhad, tadi i ada mesyuarat dengan main distributor; katanya Petronas berminat nak sponsor minyak enjin Sprinta Semi-Synthethic (Scooter) 10W-40 (Harga Pasaran RM29.00 satu liter) dan T-shirt untuk semua peserta konvoi.

So boleh laa jimat sikit kalau yang belum service tuh......setakat service benda lain je dulu; minyak enjin boleh pakai Petronas punya tapi tolong tunggu sikit.......kalau ada info terbaru akan saya maklumkan nanti.

Satu syarat penting sponsor ialah memerlukan 5 biji motor atau lebih untuk buat sample minyak enjin. So saya perlukan 5 biji motor SYM untuk jadi tikus putih; selepas konvoi tamat anda diperlukan untuk menderma minyak enjin (tak payah derma motor tu....bole simpan........dia akan bagi replacement minyak tuh free lagi); setakat ini ada satu....so pls cepat cepat confirm (closing date 23 Sept, 2010) kat bawah siapa yang rela:

1. Macques (No Pendaftaran: WSU 6893)
2. Suhaimi Muhamad Saliluddin (WTD7214)
3. faidzol azree talib (WTD3719)
4.
5.

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  nunn on Tue 21 Sep 2010, 6:12 am

bestttttt

nunn

Posts : 9
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Tue 21 Sep 2010, 6:46 am

nunn wrote:bestttttt

xkan best jer kot... jomlaa skali bro..

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mohseinmazlan on Tue 21 Sep 2010, 7:45 am

faidzol wrote:
mie2809 wrote:Ada sedikit berita baik untuk semua peserta yang akan menyertai Konvoi dari Petroluem Nasional Berhad, tadi i ada mesyuarat dengan main distributor; katanya Petronas berminat nak sponsor minyak enjin Sprinta Semi-Synthethic (Scooter) 10W-40 (Harga Pasaran RM29.00 satu liter) dan T-shirt untuk semua peserta konvoi.

So boleh laa jimat sikit kalau yang belum service tuh......setakat service benda lain je dulu; minyak enjin boleh pakai Petronas punya tapi tolong tunggu sikit.......kalau ada info terbaru akan saya maklumkan nanti.

Satu syarat penting sponsor ialah memerlukan 5 biji motor atau lebih untuk buat sample minyak enjin. So saya perlukan 5 biji motor SYM untuk jadi tikus putih; selepas konvoi tamat anda diperlukan untuk menderma minyak enjin (tak payah derma motor tu....bole simpan........dia akan bagi replacement minyak tuh free lagi); setakat ini ada satu....so pls cepat cepat confirm (closing date 23 Sept, 2010) kat bawah siapa yang rela:

1. Macques (No Pendaftaran: WSU 6893)
2. Suhaimi Muhamad Saliluddin (WTD7214)
3. Faidzol Azree Talib (WTD3719)
4. Ashriq (WSU 8378)
5.

mohseinmazlan

Posts : 4
Join date : 20/09/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  lekjb on Tue 21 Sep 2010, 4:38 pm

Alamakkkkkk .... gua baru tukar minyak injin je...

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  bonn2020 on Tue 21 Sep 2010, 5:03 pm

nak joint for sampling minyak petronas... Azlan WTY 5577

bonn2020

Posts : 15
Join date : 06/09/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  bonn2020 on Tue 21 Sep 2010, 5:05 pm

[quote="mohseinmazlan"][quote="faidzol"][quote="mie2809"]Ada sedikit berita baik untuk semua peserta yang akan menyertai Konvoi dari Petroluem Nasional Berhad, tadi i ada mesyuarat dengan main distributor; katanya Petronas berminat nak sponsor minyak enjin Sprinta Semi-Synthethic (Scooter) 10W-40 (Harga Pasaran RM29.00 satu liter) dan T-shirt untuk semua peserta konvoi.

So boleh laa jimat sikit kalau yang belum service tuh......setakat service benda lain je dulu; minyak enjin boleh pakai Petronas punya tapi tolong tunggu sikit.......kalau ada info terbaru akan saya maklumkan nanti.

Satu syarat penting sponsor ialah memerlukan 5 biji motor atau lebih untuk buat sample minyak enjin. So saya perlukan 5 biji motor SYM untuk jadi tikus putih; selepas konvoi tamat anda diperlukan untuk menderma minyak enjin (tak payah derma motor tu....bole simpan........dia akan bagi replacement minyak tuh free lagi); setakat ini ada satu....so pls cepat cepat confirm (closing date 23 Sept, 2010) kat bawah siapa yang rela:

1. Macques (No Pendaftaran: WSU 6893)
2. Suhaimi Muhamad Saliluddin (WTD7214)
3. Faidzol Azree Talib (WTD3719)
4. Ashriq (WSU 8378)
5. Noor Azlan WTY 5577

bonn2020

Posts : 15
Join date : 06/09/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  ARS on Tue 21 Sep 2010, 6:39 pm

Beeeesssssttttt!!!!!!!......sudah ada lima orang sebab syaratnya ialah 5 orang atau lebih.

1. Macques (No Pendaftaran: WSU 6893)
2. Suhaimi Muhamad Saliluddin (WTD7214)
3. Faidzol Azree Talib (WTD3719)
4. Ashriq (WSU 8378)
5. Noor Azlan WTY 5577


So sesiapa lagi yang masih interested; tolong letak nama kat atas....................saya bagi list nih pada 23 Sept nanti.

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  burn's burn on Wed 22 Sep 2010, 1:16 pm

nunn wrote:bestttttt

setakat besstt jer tak pi nak buat apa...

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mie2809 on Thu 23 Sep 2010, 6:04 am

burn's burn wrote:
nunn wrote:bestttttt

setakat besstt jer tak pi nak buat apa...

Alaaaaaa ada member gua lagi teruk cakap apa pon terjadi tetap pegi tapi akhirnya rebahhhhhh hampehhhhhhh!!!!

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Thu 23 Sep 2010, 3:52 pm

mie2809 wrote:
burn's burn wrote:
nunn wrote:bestttttt

setakat besstt jer tak pi nak buat apa...

Alaaaaaa ada member gua lagi teruk cakap apa pon terjadi tetap pegi tapi akhirnya rebahhhhhh hampehhhhhhh!!!!

gua hampa, hampaaaaa!!!!!

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  lekjb on Thu 23 Sep 2010, 4:30 pm

mie2809 wrote:

Alaaaaaa ada member gua lagi teruk cakap apa pon terjadi tetap pegi tapi akhirnya rebahhhhhh hampehhhhhhh!!!!

kasi bakar je dia punya moto...

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  ARS on Fri 24 Sep 2010, 6:22 am

Tambahan Maklumat:

Dalam list penyertaan ada beberapa orang (yang setakat ini setahu saya) bukan ahli kelab yang telah meletakkan nama dalam list konvoi; kecuali atas jemputan Kelab SMBC Central Team kepada Kelab MSC/Chuan & Cycle/ GTS Rider; mereka seharusnya menyertai Kelab SMBC secara rasmi sebelum menyertai aktiviti rasmi kelab.

Sesiapa yang membawa member; sila maklumkan kepada mereka dan kalau boleh; hadirkan diri di meeting besok n bayar yuran kelab terlebih dahulu sebelum konvoi. Ini adalah syarat kelab.

Harap maklum.

TQ

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  zoolkimi on Fri 24 Sep 2010, 10:33 am

suruh dia org jadi ahli tak mahal pun siap dpt baju lagi n stiker .....

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  ARS on Sun 26 Sep 2010, 3:30 pm

Maklumat Tambahan:

Minyak Enjin dari Petronas akan hanya diterima pada Hari Selasa - 28/9/2010 (akan saya confirmkan bila dah diterima) so pls standby nak collect minyak enjin & tukar sebelum konvoy untuk 5 peserta (tikus makmal).

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  zoolkimi on Mon 27 Sep 2010, 1:34 pm

ade tikus rider g east coast le sunny sunny sunny lol! lol! lol! .........

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mie2809 on Tue 28 Sep 2010, 4:57 am

lekjb wrote:
mie2809 wrote:

Alaaaaaa ada member gua lagi teruk cakap apa pon terjadi tetap pegi tapi akhirnya rebahhhhhh hampehhhhhhh!!!!

kasi bakar je dia punya moto...

Tunggu masa je tu nak bakar la nie tgh riki waktu yang sesuai aritu voltage stabilizer terbakar lepas nie satu motor terbakar huhuhu....

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Tue 28 Sep 2010, 6:17 am

hihi..

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  burn's burn on Tue 28 Sep 2010, 1:59 pm

faidzol wrote:hihi..

di sebabkan ramai yg nak bakar SYM aku..aku dah tukar pada kapcai jer...he he tongue tongue tongue tongue tongue

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  faidzol on Tue 28 Sep 2010, 4:13 pm

burn's burn wrote:
faidzol wrote:hihi..

di sebabkan ramai yg nak bakar SYM aku..aku dah tukar pada kapcai jer...he he tongue tongue tongue tongue tongue

tu cc brp tu?? buat malu org kampong jer....

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  burn's burn on Wed 29 Sep 2010, 1:45 pm

faidzol wrote:
burn's burn wrote:
faidzol wrote:hihi..

di sebabkan ramai yg nak bakar SYM aku..aku dah tukar pada kapcai jer...he he tongue tongue tongue tongue tongue

tu cc brp tu?? buat malu org kampong jer....


1200 cc Very Happy Very Happy Very Happy

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  mie2809 on Thu 30 Sep 2010, 3:47 am

burn's burn wrote:
faidzol wrote:
burn's burn wrote:
faidzol wrote:hihi..

di sebabkan ramai yg nak bakar SYM aku..aku dah tukar pada kapcai jer...he he tongue tongue tongue tongue tongue

tu cc brp tu?? buat malu org kampong jer....


1200 cc Very Happy Very Happy Very Happy

Kapcai ka, apa ka selagi ianya bernama motor gua bakar jugak huhuhuhu...

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  zoolkimi on Thu 30 Sep 2010, 9:38 am

burn gua back up ko burn ko visa pancing lg besar dr motor...jom burn kita pakat bakar depa g mancing laut pantai timur bulan dpn biar depa mabuk n muntah2.....

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  burn's burn on Thu 30 Sep 2010, 1:21 pm

zoolkimi wrote:burn gua back up ko burn ko visa pancing lg besar dr motor...jom burn kita pakat bakar depa g mancing laut pantai timur bulan dpn biar depa mabuk n muntah2.....


depa bukan kaki mancing...joran pun tak penah tgk....jgn harap la kalau nak ikut kalau ajak gi mancing...macm2 alasan nanti...hg tgk dah laaa

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  burn's burn on Thu 30 Sep 2010, 1:21 pm

zoolkimi wrote:burn gua back up ko burn ko visa pancing lg besar dr motor...jom burn kita pakat bakar depa g mancing laut pantai timur bulan dpn biar depa mabuk n muntah2.....


depa bukan kaki mancing...joran pun tak penah tgk....jgn harap la kalau nak ikut kalau ajak gi mancing...macm2 alasan nanti...hg tgk dah laaa geek geek geek geek

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Konvoi Ride to East Coast

Post  Sponsored content Today at 3:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum