SEC Annual Dinner 2010

View previous topic View next topic Go down

default SEC Annual Dinner 2010

Post  ARS on Wed 08 Sep 2010, 7:29 am

Pengumuman Penting:

SMBC Central Team telah menerima surat jemputan untuk Majlis Makan Malam (Annual Dinner) dari Sentral Eleganeers Club (SEC) seperti yang telah diumumkan pada mesyuarat ahli (5hd September) yang lalu. Butiran adalah seperti yang di bawah:

Tarikh: 9hb Oktober, 2010

Tempat: Titiwangsa Golf Club

Masa: 8.00 Malam

Kadar: RM40.00 seorang


Tarikh akhir untuk penyertaan adalah pada 30hb September, 2010. Kepada ahli yang berminat untuk turut serta; sila nyatakan di bawah.

Untuk sebarang maklumat lanjut, sila hubungi:

Amit 016-3734995

Sekian.

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  faidzol on Tue 21 Sep 2010, 5:53 am

ARS wrote:Pengumuman Penting:

SMBC Central Team telah menerima surat jemputan untuk Majlis Makan Malam (Annual Dinner) dari Sentral Eleganeers Club (SEC) seperti yang telah diumumkan pada mesyuarat ahli (5hd September) yang lalu. Butiran adalah seperti yang di bawah:

Tarikh: 9hb Oktober, 2010

Tempat: Titiwangsa Golf Club

Masa: 8.00 Malam

Kadar: RM40.00 seorang


Tarikh akhir untuk penyertaan adalah pada 30hb September, 2010. Kepada ahli yang berminat untuk turut serta; sila nyatakan di bawah.

Untuk sebarang maklumat lanjut, sila hubungi:

Amit 016-3734995

Sekian.

xde rspon pon.. mane kawan2 smua.. cian Chep promote xde org na reply...

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  ARS on Tue 21 Sep 2010, 10:28 am

Tulah........semua macam takde semangat je..................

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  lekjb on Tue 21 Sep 2010, 4:27 pm

ARS wrote:Tulah........semua macam takde semangat je..................
Dia tak semangat xpa.. janji kita jangan patah semangat.

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  faidzol on Wed 22 Sep 2010, 3:22 am

lekjb wrote:
ARS wrote:Tulah........semua macam takde semangat je..................
Dia tak semangat xpa.. janji kita jangan patah semangat.

yeah.... btol abg lek..

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  ARS on Sun 26 Sep 2010, 2:21 pm

Feedback dari meeting semalam; individu berikut telah confirmkan penyertaan for SEC Nite; inilah yang dipanggil semangat setiakawan:

1. Lek JB
2. Lim
3. Amit RS
4. Faidzol
5. Azlan Bonn
6. Suhaimi
7. Mac
8. Ashriq
9.
10.

So tinggal 2 lagi tempat kosong; siapa cepat dia dapat............lai lai ....... Very Happy


ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  zoolkimi on Mon 27 Sep 2010, 1:35 pm

sorry tak boleh join tgh buat open house ......huhuhuhuhu

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  mie2809 on Wed 06 Oct 2010, 7:44 am

ARS wrote:Feedback dari meeting semalam; individu berikut telah confirmkan penyertaan for SEC Nite; inilah yang dipanggil semangat setiakawan:

1. Lek JB
2. Lim
3. Amit RS
4. Faidzol
5. Azlan Bonn
6. Suhaimi
7. Mac
8. Ashriq
9.
10.

So tinggal 2 lagi tempat kosong; siapa cepat dia dapat............lai lai ....... Very Happy


Salam sejahtera,

Kepada yang telah memberikan nama untuk menyertai dinner ini harap dapat membuat bayaran sebanyak RM40 ke akaun Maybank saya 114150353562 Suhaimi Muhamad Saliluddin selewatnya hari Khamis 7/10/2010 kerana pihak penganjur sudah mintak duit kerana mau membuat persediaan bagi dinner ini . Sila sms saya sekiranya tuan puan telah membuat pembayaran terima kasih.

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  mie2809 on Thu 07 Oct 2010, 7:37 am

Grand Dinner SEC 2010 “Bikers Night”
Venue: Kelab Golf PDRM Titiwangsa
Date: 09-Oct-2010 (sabtu)
Timing: 7.30pm
Pricing: RM40 per pax



ATURCARA (tentative

7.30 – 7.50 pm: Ketibaan tetamu dan pendaftaran
8.00 pm : Ketibaan Tetamu Kehormat
8.05 pm : Ucapan Aluan Pengerusi Majlis dan Bacaan Doa
8.15 pm : Jamuan/Pertunjukan Multimedia
8.30 pm : Ucapan Presiden Sentral Eleganeers Club
Sdr. Ahmad Zailan bin Zulkapli
9.00 pm : Ucapan Tetamu Kehormat
Y. Bhg. Tuan Bastamam bin Hamzah, CEO, Modenas
9.10 pm : Bacan Doa oleh Rememberdie atau Tok Janggut
9.15 pm : Upacara makan-makan diselangi dengan persembahan artis jemputan
10.30 pm : Sessi NgeRamas danNgetest Elegan 200 diapit oleh model-model modenas.
11.30 pm : Majlis Tamat

1. Lek JB
2. Lim
3. Amit RS
4. Faidzol
5. Azlan Bonn
6. Suhaimi
7. Mac
8. Ashriq
9.
10.

Siapa yang mau pegi lagi sila bagi nama k...

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  lekjb on Thu 07 Oct 2010, 3:11 pm

Nanti aku bagi duit masa hari jadi boleh ke...

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  ARS on Fri 08 Oct 2010, 8:13 pm

Kepada yang pergi malam ini,

Sila gunakan T-shirt Kelab SMBC Central Team.

TQ

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy

ARS

Posts : 50
Join date : 13/08/2010
Age : 38
Location : Selangor DE

Back to top Go down

default Re: SEC Annual Dinner 2010

Post  Sponsored content Today at 3:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum