Aktiviti Selepas Raya

View previous topic View next topic Go down

default Aktiviti Selepas Raya

Post  faidzol on Sat 04 Sep 2010, 1:16 am

harap2 korang semua tungggu selepas raya kerana satu 'projek besar' akan dijalankan.... harap dapat kerjasama dari semua...
na tau???? TUNGGU!!!!!!!!!sediakan kuda masing2 dengan persediaan yang rapi... moga program kita akan berjalan dengan lancar...

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  mie2809 on Sat 04 Sep 2010, 7:26 am

Beshnyaaaa apa ke program tu boley ke saya tahu ???

mie2809

Posts : 73
Join date : 30/08/2010
Age : 46

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  burn's burn on Sat 04 Sep 2010, 8:17 am

faidzol wrote:harap2 korang semua tungggu selepas raya kerana satu 'projek besar' akan dijalankan.... harap dapat kerjasama dari semua...
na tau???? TUNGGU!!!!!!!!!sediakan kuda masing2 dengan persediaan yang rapi... moga program kita akan berjalan dengan lancar...

alaaaaa.....project gi klantan laaaa...project apa lagi....kalau tak pun project Lebuh Raya...Cheras ..Terenganu.....senang ko nak balik kampung..kan kan kan

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  faidzol on Sat 04 Sep 2010, 9:58 am

burn's burn wrote:
faidzol wrote:harap2 korang semua tungggu selepas raya kerana satu 'projek besar' akan dijalankan.... harap dapat kerjasama dari semua...
na tau???? TUNGGU!!!!!!!!!sediakan kuda masing2 dengan persediaan yang rapi... moga program kita akan berjalan dengan lancar...

alaaaaa.....project gi klantan laaaa...project apa lagi....kalau tak pun project Lebuh Raya...Cheras ..Terenganu.....senang ko nak balik kampung..kan kan kan

RAHSIA......(ISHKKKK)

faidzol

Posts : 64
Join date : 01/09/2010
Location : Cheras

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  zoolkimi on Sat 04 Sep 2010, 10:42 am

projek tu ramai dah tahu sampai nilai dah citer tersebar..hangpa kasi up cepat nanti bertindih program club lain... baik punya pakej insyaallah ramai ikut..maaf la gua tak boleh join trip ni .. Very Happy Very Happy Very Happy flower

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  burn's burn on Sat 04 Sep 2010, 5:33 pm

faidzol wrote:
burn's burn wrote:
faidzol wrote:harap2 korang semua tungggu selepas raya kerana satu 'projek besar' akan dijalankan.... harap dapat kerjasama dari semua...
na tau???? TUNGGU!!!!!!!!!sediakan kuda masing2 dengan persediaan yang rapi... moga program kita akan berjalan dengan lancar...

alaaaaa.....project gi klantan laaaa...project apa lagi....kalau tak pun project Lebuh Raya...Cheras ..Terenganu.....senang ko nak balik kampung..kan kan kan

RAHSIA......(ISHKKKK)

Klau tak pun...pi sebrang...SAWADIKRAPPPP......umah asriq yg no 2

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  zoolkimi on Tue 07 Sep 2010, 8:54 am

PROJEK PASS RAYA YEE...19.9 ANAK ABG RAHIM (PRESIDEN MSC) LEPAS KENDURI KAHWIN JOM G MENGUDANG PART 2 D KEDAI MAKTEH KUALA SEPETANG...SAPE BRANI LETAK LE NAMA KAT BWH NI

1.ZOOL

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  lekjb on Tue 07 Sep 2010, 1:59 pm

SABAR ZOOL... KITA KASI BERES OPEN HOUSE DULU....

lekjb

Posts : 59
Join date : 30/08/2010
Age : 51
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  burn's burn on Tue 07 Sep 2010, 5:03 pm

aku udang tak leh makan...nanti mentel....

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  zoolkimi on Wed 08 Sep 2010, 6:55 am

umah saya closed house abg lek org bujang la katakan hahahh..tu kena pi jalan kalau ajak p minggu satu lg depa jaga bini pasai nak g trip kb..hahaha ramai dah member nak mengudang ni....nunnn confirm g

zoolkimi

Posts : 87
Join date : 02/09/2010
Age : 40
Location : rawang

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  burn's burn on Wed 08 Sep 2010, 1:17 pm

Nunn...kalau ajak pi makan ..jadi jer dia tu...tak ajak pun dia nak ikut

burn's burn

Posts : 68
Join date : 30/08/2010

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  AsHRiQ83 on Mon 13 Sep 2010, 11:19 am

aku dah tahu....

yeyeyeyeye... jom sapa nak ikut....

AsHRiQ83

Posts : 5
Join date : 30/08/2010
Age : 33
Location : Meru, Klang Selangor

Back to top Go down

default Re: Aktiviti Selepas Raya

Post  Sponsored content Today at 3:10 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum